torstai 25. joulukuuta 2014

Viimeinen viikko työssäoppimisessa

Nyt on siis viimeinen, eli yhdeksäs viikko harjoittelussa mennyt jo. Viihdyin harjoittelussa todella hyvin erityisesti mukavien työkaverien ansiosta ja kannustava ilmapiiri piti minut motivoituneena tulla töihin. Ylellä työskentely oli positiivinen kokemus ja voisin mennä sinne vielä takaisin töihin, jos vielä tulee mahdollisuus siihen.

Viimeisenä keskiviikkona pääsin seuraamaan Puoli seitsemän-ohjelman tekemistä. Puoli seitsemän on Ylen asiaohjelma, joka lähetetään tiistaista perjantaihin aina kello 18:30. Joka jaksossa on on omat vieraansa ja ohjelmassa käsitellään usein ajankohtaisia asioita. Ensimmäinen jakso näytettiiin lokakuussa 2009. Juontajina ovat nykyään Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen.
Seurasin ohjelman tekemistä niin ohjaamossa kuin studiossakin. Se oli aivan uusi kokemus nähdä kuinka tehdään suoraa ohjelmaa telkkariin. Tässä linkki kyseiseen jaksoon: http://areena.yle.fi/tv/2291810

 

Viimeisellä viikolla tein paljon erilaisia korjausompelutöitä. Oli paljon vaatteiden pienentämistä, kuten hihojen ja lahkeiden kaventamista. Alla on kaksi esimerkkiä muokattavista vaatteista. Ruutupaitaa piti muokata monesta kohtaa, hihoista, helmasta ja sivusaumoista. Paljettipuseron kaula-aukko oli liian suuri, joten pienensin sitä olkasaumoista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti