lauantai 28. helmikuuta 2015

Final work/collection
the corset is ready!
corset in fitting

making graduation dress for my friend

Työt edistyvät melko nopeasti ja teen montaa asua samaan aikaan, jotta voin miettiä vaatteiden yksityiskohtia pitemmän aikaa. Korsetti on nyt valmis. Keskeneräisenä on nyt haalari, joka muuttuikin puseroksi ja housuiksi sekä asiakastyö. Lisäksi teen vielä itselleni takin ja leningin, jotka ovat molemmat suunnitteluvaiheessa ja kaavat on kuositeltu.

Korsetin tekemisessä opin paljon uutta, mutta kuitenkin työnteko sujui aika rutiinilla, kun olen yhden korsetin jo aikaisemmin tehnyt. Uutena haasteena oli siis plansetin kiinnittäminen ja koristetikkausten kohdistaminen. Toinen melko uusi juttu minulle trikoon ompeleminen. Olen tehnyt muutamia trikoovaatteita, mutta puseroon ja housuisin tuleva trikoo on todella joustavaa ja vaatteesta joutuu poistamaan aika paljon väljyyttä esim. olalta, sivuista ja kädenteiltä.

Nautin malliston tekemisestä todella paljon, vaikka tehtävää on aikaan verrattaen paljon. Uusista haasteista oppii kaikista eniten, joten teen mielelläni paljon erilaisia ja haastaviakin vaatteita, jotta kehittyisin mahdollisimman paljon. Vaikka aikaa ei olekaan kauheasti jäljellä, luotan siihen, että saan kaiken valmiiksi. Täytyy vain muistaa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. :)sewing ''holes'' in the corsethalf-done corset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti